Consulten

lita works

Een student vroeg: "Meneer, hoe komt het dat u oud bent, maar het uiterlijk van een kind heeft?" De meester antwoordde: "Het is omdat ik niet uitgeput ben door tegen de Weg in te gaan." - I Ching -

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei naar het leven waarin je samenvalt met wie je werkelijk bent. Op deze weg ontmoeten we obstructies in allerlei gedaante. Het zijn wegwijzers vermomt als leermomenten die je helpen nog beter te functioneren op jouw pad naar zelfrealisatie. Ik hecht veel belang aan het vinden van antwoorden in jezelf, jouw levensenergie bekrachtigend.

Werkwijze

Gesprekken kunnen plaatsvinden op afstand (via zoom), in onze praktijk of wandelend in de natuur. Ik kijk feitenlijk en energetisch en maak gebruik van opstellingen en stressbeheersingstechnieken.

lita works
lita works

Stress voor jou laten werken
Als je leert luisteren naar wat stress jou te vertellen heeft, dan kan je van stress jouw kracht maken. Als regisseur van jouw leven ben jij aan zet om te bepalen hoe jouw scenario in jouw voordeel kan bijgesteld worden. 

Als co-regisseur kijk ik vanuit mijn camera mee om het beste scenario te schrijven.

Oplossingen
Wanneer je vaststelt dat je keer op keer vervalt in negatieve gedachten, scenario’s die slecht zullen aflopen en je nood hebt aan een andere kijk op jouw werkelijkheid.
Wanneer je na de opeenstapeling van logische redenering na redenering, analyse na analyse tot het besluit komt dat je geen valabel besluit kan nemen in je relatie, in je werkomgeving of in de uitwerking van een project, laat dan de co-creatie van jouw en mijn levenservaring en intuïtie een nieuwe positief beeld en visie doen ontstaan die de essentie bevat waarmee jij verder kan zodat jouw leven gaat stromen.

Innerlijk leiderschap Uitdagingen hebben we allemaal in ons leven. Ik begeleid je graag in het verwerven van meesterschap als surfer op de golven van jouw leven door specifieke technieken en inzichten. Een greep uit thema’s die aan bod kunnen komen: – Je plek innemen – Ontdekken wie je bent en wat je potentieel is – Verbinding maken van hoofd naar hart naar buik – Zelfliefde – Communicatie met jezelf, in je relatie, op het werk – Een nieuwe richting in je leven

Het grotere plaatje
Onze samenleving verandert in sneltempo: bij momenten is het adembenemend wat zich voor onze ogen afspeelt, terwijl het onduidelijk is wat waar is en wat niet.
Vanuit 20 jaar ervaring in wat zich achter de schermen afspeelt kan ik duiding geven en constructief meedenken in de co-creatie van oplossingen die ten dienste zijn van het groter geheel en zich in specifieke situaties die in uw leven voordoen.

lita works

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!