Opstellingen : Ode aan verbinding – 21 mei – Gent

Hoe fijn is het om in gezelschap te vertoeven waar mensen contact maken met elkaar, elkaar aankijken en begroeten. Je kan het verbinding noemen, die aanvoelt als een feest waarin het leven geëerd wordt, eenvoudig door te zien en gezien te worden. Leven, een synoniem voor Liefde, stroomt dan als een geschenk dat we elkaar gunnen. Via een draagvlak van warme en liefdevolle verbinding kunnen we zicht krijgen op onderliggende, vaak deels onbewuste oude patronen of overtuigingen, die een vrije ruimte van bestaan in de weg staan.

Meer uitleg: Indien je meer uitleg wil over deze opstellingen of over onze manier van werken, zend dan een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Annulatie: Bij annulatie tot 48u voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald. Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

Reservelijst: Opstellingen worden gepland volgens aanmelding. Indien er binnen het voorziene tijdschema nog ruimte is voor een bijkomende opstelling dan wordt de eerste van de reservelijst als vrager van een opstelling aangeduid voor de volgende opstelling. Wil je geplaatst worden op de reservelijst op deze datum, zend een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Datum: 21 mei 2023
Inloop: 12:30 u
Start: 13:00 u – Einde: 18:00 u
Plaats: Atelier Zoo
Victor Braeckmanlaan 137
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
Host: Lut Craeynest – craeynest.lut@gmail.com
Begeleiders:  Titine Migom & Johan Warmenbol
Inlichtingen: Titine Migom – info@lita-works.org.
De deelname prijs is inclusief drank en versnaperingen.
Aanmelden: Registratie volgt automatisch na betaling.

Registration Deadline Expired!!