Opstellingen – Moederthema - 13 mei – Borgloon

Bij gelegenheid van Moederdag staan we in deze opstellingen namiddag stil bij de intergenerationele
en systemische onderdrukking en inperking van vrouwen door het patriarchaat.
Doordat moeders onbewust schadelijke overtuigingen en gewoonten aan hun dochter doorgeven en haar niet de veiligheid en ondersteuning kunnen bieden waarbinnen ze haar individualiteit kan ontwikkelen wordt dit patroon verder gezet. Via opstellingen kunnen we de onderliggende patronen zichtbaar maken en helen. Hierdoor zal herhaling ervan niet worden doorgegeven naar volgende generaties.

Via opstellingen kunnen we exploreren en zichtbaar maken wat jou er van weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn.  Iedereen die aanwezig is kan bijdragen en leren van de wijsheid en inzichten die zich aandienen.

Voor wie? Iedereen die inzichten en healing door opstellingen wil ontvangen.

Meer uitleg: Indien je meer uitleg wil over deze opstellingen of over onze manier van werken, zend dan een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Annulatie: Bij annulatie tot 48u voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald. Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

Reservelijst: Opstellingen worden gepland volgens aanmelding. Indien er binnen het voorziene tijdschema nog ruimte is voor een bijkomende opstelling dan wordt de eerste van de reservelijst als vrager van een opstelling aangeduid voor de volgende opstelling. Wil je geplaatst worden op de reservelijst op deze datum, zend een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Datum: 13 mei 2023
Inloop: 12:30 u
Start: 13:00 u – Einde: 18:00 u
Plaats: Huis De Graef
Wellenstraat 35
3840 Borgloon, België
Host: Kathleen Cloosen – https://huisdegraaf.be/activiteiten
Begeleiders:  Titine Migom & Johan Warmenbol
Inlichtingen: Titine Migom – info@lita-works.org.
De deelname prijs is inclusief drank en versnaperingen.
Aanmelden: Registratie volgt automatisch na betaling.

Registration Deadline Expired!!