Opstellingen gepland op 25 juni in Oisterwijk (NL) – GAAN NIET DOOR WEGENS OVERLIJDEN

pexels-wara-nimprapuad-1082214

In analogie met een zaadkiem, die alle informatie in zich draagt van het Leven dat zich onder de juiste omstandigheden kan manifesteren,  kan ieder mens ervoor kiezen om het bewustzijnszaad dat zich in hem/haar bevindt tot volle wasdom te laten komen. Je hebt immers alle wijsheid in jou om jouw unieke groei-weg te gaan. 

Het bewustzijnsveld waarvan jij deel uitmaakt is er altijd en overal. Daar hoef je niets voor te doen. De keuze echter die je maakt om te willen groeien in bewustzijn houdt in dat je de ballast aanpakt die jouw groei belemmert. Door je focus naar binnen te richten en je bewust te worden van gedrag dat je wil bijstellen, kan je op zoek gaan naar de oorsprong ervan binnen het familieveld. Naar de belemmering die verheldering behoeft, of ontwarring, of vergeving en een beweging richting een vrijere toekomt. Bij die zoektocht kunnen opstellingen van dienst zijn om zichtbaar te maken waar de liefde in jouw familieveld niet meer stroomt en wat jij meedraagt. Hierdoor kan heling plaatsvinden. Heel-wording is de weg die leidt naar een hoger bewustzijn, het pad van Liefde, geluk en vreugde.

Voor de weg van opstellingen bestaan geen toverformules. Opstellingen bieden een unieke weg, om via inzicht en ervaring jouw groei-pad te lopen in bewustzijn. Kom het ervaren door deel te nemen als representant.

Voor wie? Iedereen die inzichten en healing door opstellingen wil ontvangen.

Meer uitleg: Indien je meer uitleg wil over deze opstellingen of over onze manier van werken, zend dan een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Annulatie: Bij annulatie tot 48u voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald. Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

Reservelijst: Opstellingen worden gepland volgens aanmelding. Indien er binnen het voorziene tijdschema nog ruimte is voor een bijkomende opstelling dan wordt de eerste van de reservelijst als vrager van een opstelling aangeduid voor de volgende opstelling. Wil je geplaatst worden op de reservelijst op deze datum, zend een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Datum: 25 juni 2023
Inloop: 12:30 u 
Start: 13:00 u – Einde: 18:00 u 
Plaats: Nijverheidsweg 7, 5061KK Oisterwijk – in het pand van  makelaarskantoor RE/MAX
Host : Pieternel Ermen i.s.m. Massagepraktijk William de Graaf, (pamermen@gmail.com)
Begeleiders:  Titine Migom & Johan Warmenbol
Inlichtingen: Titine Migom – info@lita-works.org, +32 (0)494 76 11 72‬
De deelname prijs is inclusief drank en versnaperingen. Deelname als representant: 35 €; als vrager van een opstelling: 70 €.
Aanmelden via contactformulier en ter plaatse betalen of via overschrijving op rekening
BE72 8919 3408 1516 van Lita Works.