Opstellingen – De poort naar de toekomst – 25 maart – Borgloon

Je hele leven heb je geleefd en beleefd, ben je opgegroeid en met de jaren wijzer en voor sommigen grijzer geworden. Dat heeft je gebracht tot wie je nu bent.
Een game changer is daarin voor vele mensen corona geweest, vergezeld van onrust, dreiging en geweld, zowel lokaal als internationaal. Je zal voor minder uit je centrum getrokken worden. Open nù de deur naar de toekomst om te gaan staan voor wie je bent: een bezield mens van vlees en bloed met een missie, die dienstbaar en van betekenis wil zijn voor zichzelf en de samenleving. Via opstellingen kunnen we exploreren en zichtbaar maken wat jou er van weerhoudt om de beste versie van jezelf te zijn.
 Iedereen die aanwezig is kan bijdragen en leren van de wijsheid en inzichten die zich aandienen. Voor wie? Iedereen die inzichten en healing door opstellingen wil ontvangen.

Meer uitleg: Indien je meer uitleg wil over deze opstellingen of over onze manier van werken, zend dan een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Annulatie: Bij annulatie tot 48u voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald. Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

Reservelijst: Opstellingen worden gepland volgens aanmelding. Indien er binnen het voorziene tijdschema nog ruimte is voor een bijkomende opstelling dan wordt de eerste van de reservelijst als vrager van een opstelling aangeduid voor de volgende opstelling. Wil je geplaatst worden op de reservelijst op deze datum, zend een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Datum: 25 maart 2023
Inloop: 12:30 u
Start: 13:00 u – Einde: 18:00 u
Plaats: Huis De Graef
Wellenstraat 35
3840 Borgloon
Host: Kathleen Cloosen – https://huisdegraaf.be/activiteiten
Begeleiders:  Titine Migom & Johan Warmenbol
Inlichtingen: Titine Migom – info@lita-works.org.
De deelname prijs is inclusief drank en versnaperingen.
Aanmelden: Registratie volgt automatisch na betaling.

Registration Deadline Expired!!