Familie Opstellingen - 6 mei – Westerlo

Je bent veel meer verbonden met je familiesysteem dan waar je je bewust van bent. In elk familiesysteem zitten onzichtbare wetmatigheden. Herken je ze, dan kun je ze voor je laten werken met als gevolg; meer grip op je leven en innerlijke rust.

De patronen die zich in het familiesysteem voordoen, herhalen zich namelijk in je dagelijkse leven. Je familiesysteem kan je niet ontvluchten. Zelfs een ticket naar de andere kant van de wereld helpt niet. Ook daar blijven die dynamieken zich herhalen. Op je plek gaan staan binnen je familiesysteem kan veel goeds in gang zetten. Wat daarbij hoort is aankijken wat van jou is, dat geeft je kracht en waardigheid. En sowieso geldt in ieder familiesysteem: wat jij niet draagt, wordt doorgegeven en gedragen door iemand anders uit het familiesysteem.

Centrum Leysehoef organiseert regelmatig opstellingen. Wanneer een nieuwe opstelling gepland is, worden eerst onze patiënten gecontacteerd met de uitnodiging om mee te doen.

Meer uitleg: Indien je meer uitleg wil over deze opstellingen of over onze manier van werken, zend dan een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Annulatie: Bij annulatie tot 48u voor aanvang wordt uw deelname bedrag terugbetaald. Bij latere annulatie of niet verwittigen, blijft het volledig bedrag verschuldigd.

Reservelijst: Opstellingen worden gepland volgens aanmelding. Indien er binnen het voorziene tijdschema nog ruimte is voor een bijkomende opstelling dan wordt de eerste van de reservelijst als vrager van een opstelling aangeduid voor de volgende opstelling. Wil je geplaatst worden op de reservelijst op deze datum, zend een bericht en wij nemen spoedig contact op.

Datum: 6 mei 2023
Inloop: vanaf 9:40 u
Start: 10:00 u – Einde: 18:00 u
Plaats: Centrum Leysehoeve – Oevelse dreef 14, 2260 Westerlo
Host: Dr. Bart Bohy & Sara Smeekens
Begeleiders:  Titine Migom & Johan Warmenbol
Inlichtingen: Titine Migom – info@lita-works.org.
Deelname
: als vrager van een opstelling 70 € ; als representant 35 €. De prijs is inclusief drank en versnaperingen.
Betaling
: Een ticket kan je online kopen. Je kan ook cash betalen aan de ingang.
Meebrengen: lunchpakket en eventueel dikke sokken of pantoffels.
Aanmelden: zend een email aan sara@leysehoef.be